Placeholder text, please change

Bell Schedules

2020-21 School Year Schedule


First Day of School - August 25, 2021
Description / Period Start Time End Time Length
Mod 1 8:30 AM 9:30 AM 60 min
Mod 1 - e3 Way Assembly 9:33 AM 10:33 AM 60 min
Mod 3 (with first 10 minutes of break) 10:36 AM 11:46 AM 70 min
Mod 4 11:49 AM 12:49 PM 60 min
Mod 5 11:49 AM 12:19 PM 30 min
Lunch (scholar lunch 9th & 12th grades) 12:22 PM 1:22 PM 60 min
Lunch (scholar lunch 10th & 11th grades) 12:52 PM 1:22 PM 30 min
Mod 2 1:25 PM 2:25 PM 60 min
Advisory eBlock 2:28 PM 3:50 PM 82 min
2021-2022 Daily Instructional Schedule Please note that scholars will only have either Mod 4 or Mod 5
Description / Period Start Time End Time Length
Mod 1 8:30 AM 9:30 AM 60 min
Mod 2 9:33 AM 10:33 AM 60 min
Mod 3 (with first 10 minutes of break) 10:36 AM 11:46 AM 70 min
Mod 4 11:49 AM 12:49 PM 60 min
Mod 5 11:49 AM 12:19 PM 30 min
Lunch (scholar lunch 9th & 12th grades) 12:22 PM 1:22 PM 60 min
Lunch (scholar lunch 10th & 11th grades) 12:52 PM 1:22 PM 30 min
Advisory eBlock 1:25 PM 3:50 PM 145 min
2021-2022 Friday Instructional Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
eBlock 8:30 AM 11:00 AM 150 min
Design Thinking/College Prep 11:03 AM 1:03 PM 120 min
Lunch 1:06 PM 1:36 PM 30 min
2021-2022 Saturday Schedule Saturday Academy and Parent Collaborative will begin on 9/18
Robotics begins 9/11 (Robotics will run on certain Saturdays only, please refer to the 2021-22 Academic Calendar linked on the Student Life page of our website for details.
Description / Period Start Time End Time Length
Saturday Academy 9:00 AM 12:00 PM 180 min
Robotics 9:00 AM 12:00 PM 180 min
Parent Collaborative 10:00 AM 11:00 AM 60 min