e3 Civic High School

Scholar Led Conference Week Monday - Friday March 20-24

 

Monday - Friday

Start

End

Length

Module 1

08:00 am

08:56 am

56 mins

Module 2

08:59 am

09:55 am

56 mins

*Module 3

09:58 am

10:54 am

56 mins

Module 4

10:57 am

11:54 am

57 mins

Scholar Lunch

& Office Hours

LF Prep/Lunch

11:57 am

 

12:30 pm

12:27 pm

 

1:00 pm

30 mins

 

30 mins

SLCs

1:00 pm

04:00 pm

180 mins